AcasăPoliticaReactia lui Geoana dupa ce Ponta a recunoscut ca nu l-a votat...

Reactia lui Geoana dupa ce Ponta a recunoscut ca nu l-a votat in primul tur, in 2009

La scurta vreme dupa ce premierul a recunoscut, fara dar si poate, ca nu l-a votat in primul tur pe Mircea Geoana, la scrutinul din 2009, ci pe Crin Antonescu, fostul candidat al social-demicratilor la alegerile pentru Cotroceni a reactionat.

Incepand prin a spune ca electoratul, dar si colegii social-democrati sunt cei care ar trebui sa cantareasca vorbele actualului premier, Geoana s-a grabit sa puna lucrurile la punct, in sensul ca a precizat ca a castigat milioane de voturi, in primul tur, si fara cel al liderului de astazi al PSD-ului. „Ii las pe membrii nostri de partid, pe votantii nostri, pe simpatizantii nostri sa judece o astfel de atitudine a domnului Ponta. Cu sau fara votul lui Victor Ponta, in primul tur in 2009 am castigat peste 3 milioane de voturi si in al doilea 5, 2 milioane de voturi. Am castigat alegerile in Romania si probabil ca le-am castigat si pe ansamblu. Este primul lucru pe care vreau sa il spun astazi: judecata apartine in mod exclusiv milioanelor de romani care m-au votat si au votat culorile social – democrate in 2009”, a sustinut fostul ministru de Externe.

Reactia lui Geoana a venit la cateva ore dupa declaratia surprinzatoare facuta de Victor Ponta, aceea ca nu l-a votat in primul tur al prezidentialelor din urma cu cinci ani, in conditiile in care era purtator de cuvant al fostului sef al Senatului. In schimb, l-a votat pe Crin Antonescu, a mai precizat primul-ministru, adaugand ca acrezut ca acesta din urma ar fi urmat sa duca „schimbarea de care avea nevoie Romania”.

Sursa: arq.ro

427 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger