AcasăPoliticaReactia lui Geoana, dupa ce numele sau a aparut in scandalul banilor...

Reactia lui Geoana, dupa ce numele sau a aparut in scandalul banilor de la CAS!

Indignat sa auda ca un medic pomeneste numele sau in recent declansatul scandal al falsificarii unor retete, precum si al rezultatelor unor analize, Mircea Geoana a tinut sa explice cum stau exact lucrurile in acest caz.

Fostul presedinte al Senatului a negat categoric ca ar fi folosit bani de la Casa de Asigurari de Sanatate in campania electorala pentru presedintie, cum l-a acuzat unul dintre medicii cercetati in acest caz. Intr-o interventie la RTV, politicianul a tinut sa-si apere imaginea: „Nu am auzit in viata mea de o bazaconie, o scorneala mai mare decat asta (…) Cum poate sa spuna cineva ca am furat banii pacientilor? De unde pana unde asa ceva? (…) Nu stiu cine este medicul. Divulgati numele, pentru ca imi afecteaza mie imaginea. Am muncit toata viata onest (…) Este o cumplita inventie”.

Cel care a facut acuzatiile dure la adresa lui Geoana este un chiar unul dintre doctorii cercetati de procurori in scandalul izbucnit recent. Medicul este acuzat ca a falsificat retete, prescriind medicamente nu dintre cele mai ieftine unor bolnavi cu nume fictive. Asta inainte ca retetele sa fie decontate la Casa de Asigurari de Sanatate, unii dintre acesti bani ajungand si la anumiti politicieni, dar si la farmacisti sustine medicul al carui nume nu a fost dat publicitatii.

Printre oamenii politici vizati s-ar fi numarat si Mircea Geoana. Totul s-ar fi intamplat in urma cu patru ani, in timpul campaniei prezidentiale. „Atunci a fost Bazac (Ion Bazac – ministrul Sanatatii), din cate stiu eu. Farmaciile si-au cerut banii pentru asta. Era campania lui Mircea Geoana. N-au avut bani si se luau de la Casa si se dadeau in campania electorala”, a declarat medicul, potrivit sursei citate.

author avatar
eNational
433 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger