AcasăPoliticaReactia lui Basescu dupa ce Iohannis a respins desemnarea lui Shhaideh

Reactia lui Basescu dupa ce Iohannis a respins desemnarea lui Shhaideh

Traian Basescu considera ca pasul facut de Klaus Iohannis, in speta respingerea instalarii lui Sevil Shhaideh in fruntea viitorului guvern, nu ar trebui sa atraga suspendarea primului om in stat.

In asteptarea precizarilor facute din tabara PSD si a aliatilor de la ALDE, dupa respingerea desemnarii lui Sevil Shhaideh in fruntea Palatului Victoria, o prima luare de pozitie a venit din directia predecesorului lui Klaus Iohannis la Cotroceni, despre care Dragnea spunea, la TV, in urma cu cateva zile, ca e de parere ca l-ar fi influentat pe seful statului, in privinta, la vremea respectiva, amanarii luarii unei decizii in privinta nominalizarii primului-ministru.

„Respingerea de catre Presedintele Romaniei a propunerii pentru functia de Prim Ministru nu trebuie sa declanseze o batalie a orgoliilor”, transmite Basescu, pe Facebook. „Dragnea si Presedintele Iohannis au obligatia sa gaseasca imediat o solutie”, considera fostul numar 1 in stat. „Fac precizarea ca, in noua nominalizare, ca de altfel si in noul guvern, nu au ce cauta oameni controlati de Serviciile Secrete. Nu este momentul unui razboi politic inutil intre Dragnea si Iohannis”, conchide Traian Basescu, insistand asupra faptului ca „trebuie scos din calcul orice element care ar viza suspendarea Presedintelui”.

Precizarile lui Basescu vin si pe fondul faptului ca, inainte sa se afle hotararea lui Iohannis, liderul PSD spunea ca nu va fi facuta o alta nominalizare. „Ne vedem in alta parte”, spunea, la momentul respectiv, intrebat ce se va intampla in cazul in care presedintele nu va da unda verde propunerii PSD-ALDE de premier.

author avatar
Cristina Stefan
1.021 afisari

4 COMENTARII

  1. Ce slobozi mai tatarete,vreau suspendare ca sa votez eliminarea neamtului tradator al interesului national al votului.Te-ai facut pres la talpile neamtului,pana mai ieri presedinte al organizatiei fost fasciste,ca sa scapi de dosare,daca pleaca neamtu la referendum o sa ti se redeschida dosarele nupate de asa zisa justitie a mafieie statale din aceasta colonie.Toata sarada asta nemteasca va fi suportata de populatie cu greu,dara ce il intereseaza pe sascaz doar ca guvernul lui de mercenari sa mai instraineze cat se poate de multe resurse si obiective economice strategice al coloniei

  2. Tatarescu ai scapat de turceasca dar nu de turcescu,sluga ta prea umila de peste 10 ani.Sa vedem ce mai vomiti,dupa taria cu 4 cuburi de gheata,despre noua propunere,o fi si asta asa de curat incat sa nu mai ai ce slobozi,nu cred,asa ca iesi pe sticla,nu aia de alcool,ca sa te dai in stamba.

  3. Toti oamenii controlati de serviciile secrete se scufundaseu in anonimat, nu mai pot fi gasiti…

  4. A cui e vina , ca nu mai scapam de base……., a cui????????
    celor care au tot timpul pentru el, nu exista ziar sa nu-l vad ca zice ceva, dar cevaaaaaa, de te doare capul, (scuze), chiar nu putem scapa de frumoasele si nemincinoasele lui idei???????
    are prea multa publicitate> cine este de vina???????, noi ca-l citim , si voi ca scrieti,

    LA MULTI ANI SI santate mintala (asa cum aveti ), multam ca existati!!!!!!!

    toate bune

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger