AcasăPoliticaReactia liberalului Frunzaverde, seful CJ Caras Severin, dupa perchezitiile DNA

Reactia liberalului Frunzaverde, seful CJ Caras Severin, dupa perchezitiile DNA

In conditiile in care, joi dimineata, procurorii DNA s-au oprit atat la biroul sau din cadrul consiliului judetean, cat si la domiciliul sau, presedintele CJ Caras Severin a facut o serie de lamuriri.

Cum s-a aflat ca verificarile procurorilor antocoruptie vizeaza anumite suspiciuni in legatura cu cel de-al doilea tur al prezidentialelor de toamna trecuta, liberalul Sorin Frunzaverde a catalogat campania electorala pentru scrutinul in cauza drept „normala”, lasand sa se inteleaga ca nici vorba sa fi existat vreo presiune din partea sa, la adresa unor edili din judetul in fruntea caruia se afla, cu un nou mandat, din iunie 2012.

Nu inteleg ce puteam face penal la alegeri. Cum puteam eu sa influentez voturi? Cat despre presiuni asupra primarilor, despre ce presiuni vorbim? Cum puteam eu sa ii presez? Dandu-le fonduri? Ce fonduri, din moment ce Consiliul Judetean nu mai imparte bani la primarii? La primul tur, am fost suspectat ca nu am facut campanie, acum se spune ca am facut campanie nu stiu cum... Au plecat de la PNL la PSD 20 de primari. Deci ce presiuni puteam face eu? Am facut o campanie normala, la fel ca intotdeauna„, s-a intreabat fostul ministru, citat de romaniatv.net, dupa actiunea DNA de joi.

Precizarile sefului CJ Caras Severin vin dupa ce reprezentantii DNA au vizitat atat biroul sau din sediul institutiei pe care o conduce, cat si locuinta lui Frunzaverde. Reprezentantii DNA au anuntat ca actiunea de joi e parte din cercetarile ce se fac intr-o cauza penala, in care exista suspiciuni privind savarsirea unor fapte asimilate celor de coruptie, despre care procurorii spun ca ar fi fost comise anul trecut.

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger