AcasăPoliticaReactia Gabrielei Firea, dupa aflarea deciziei Parchetului General in cazul fostului presedinte

Reactia Gabrielei Firea, dupa aflarea deciziei Parchetului General in cazul fostului presedinte

La scurta vreme dupa ce fostul sef al statului a fost instiintat de catre procurori ca este urmarit penal in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de amenintare si santaj, senatorul social-democrat a facut o prima declaratie in legatura cu acest subiect, ca reactie la cele aflate miercuri.

Astfel, dupa ce Traian Basescu a ajuns la Parchetul General, unde a fost citat in calitate de supect, in cadrul discutiei cu procurorii fostul presedinte afland ca acestia au decis incepereea urmaririi penale in cazul sau, pentru santaj, Gabriela Firea a reactionat.

„Astazi a fost o prima etapa- de audiere – la Parchetul General. (…) Declaratiile domniei sale (lui Basescu -n.r) au fost, din punctul meu de vedere, fara echivoc”, a punctat senatorul, membru si totodata purtator de cuvant al comisiei parlamentare de ancheta „Nana”.

Nu in ultimul rand, Firea a tinut sa sublinieze ca, in opinia sa, nu exista dubii asupra intentiei fostului presedinte, in ceea ce o priveste, motiv pentru care, insista parlamentarul PSD, spera ca justitia sa faca dreptate. „Consider ca intentia sa a fost clara, aceea de a ameninta si santaja un senator al Romaniei si de a umili un cetatean al acestei tari. Intr-o democratie consolidata, cum dorim sa fim, aceste fapte sunt pedepsite de lege si anchetatorii vor decide care sa fie aceasta pedepasa. Eu nu pot decat sa astept rezultatul acestor audieri si acestor anchete”, a concluzionat Gabriela Vranceanu Firea.

565 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger