AcasăPoliticaReactia fostului presedinte, dupa investirea lui Teodorovici la Finante

Reactia fostului presedinte, dupa investirea lui Teodorovici la Finante

La scurta vreme dupa ce noii ministri ai Finantelor, respectiv Eugen Teodorovici, si cel al Fondurilor Europene, Marius Nica, au fost investiti in functie, luni, in cadrul unei ceremonii la Cotroceni, fostul presedinte, Traian Basescu, a facut un scurt comentariu, insa doar cu privire la juramantul depus de primul dintre actualii membri ai Guvernului.

„Cu juramintul depus de Teodorovici, asta e. Punct si de la…vara lui 2012, INAINTE !”, suna mesajul scurt si cu subinteles postat, la aproximativ doua ore de la incheierea ceremoniei de la Cotroceni, in  urma careia Eugen Teodorovici a devenit, oficial, ministru al Finantelor, pe contul oficial de Facebook al fostului sef al statului. Va amintim ca, pana sa devina ministru, in decembrie 2012, Teodorovici indeplinise functia de consilier al premierului Ponta, post pe care l-a ocupat vreme de doar cateva luni, mai precis in intervalul mai-decembrie anul mentionat.

(captura Facebook/Traian Basescu)

De altfel, aceasta nu este singura data cand Traian Basescu reactioneaza, in ultimele zeci de ore, mai precis de vineri incepand, de cand premierul Ponta a anuntat ca l-a propus pe Teodorovici pentru a prelua sefia Finantelor Publice, dupa ce predecesorul sau, Darius Valcov a parasit Guvernul, iar Presedintia faptul ca Iohannis a acceptat nominalizarea PSD-istului de Buzau.

Duminica, fostul lider de la Cotroceni, scria, pe acelasi cont de pe reteaua de socializare: „Inteleg ca v-ati inteles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finante. Si eu am facut erori. Poate nu ati stiut ca s-a opus retinerii si arestarii lui Dan Sova pentru falsificarea probelor. (…) Va rog, ramineti pentru romani cel din 16 noiembrie 2014”, dupa ce, cu doua zile inainte, nota, la incheierea unui mesaj pe aceeasi tema, urmatoarea concluzie: „Bravos natiune, halal revolutie pe 16 noiembrie 2014. Alianta de la Grivco si USL-ul sunt mai vii ca oricind dar nu „pas cu pas” ci buluc”.

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger