AcasăPoliticaRazvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu si-au spus DA

Razvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu si-au spus DA

In pana de idei, Razvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu au dezgropat vechiul proiect al Aliantei D.A.

Inhumata de liberali si democrati prin 2007, Alianta Dreptate si Adevar a fost dezgropata de Mihai Razvan Ungureanu (Forta Civica) si Aurelian Pavelescu (PNTCD).

In pana de idei, Razvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu au dezgropat vechiul proiect al Aliantei D.A.

Ungureanu si Pavelescu au ramas blocati in proiectul  falimentar de tip UPU (Unitate de Primiri Urgente – n.r) care a dus ARD-ul in cap in decembrie 2012. Chiar daca nu au reusit sa ”reporneasca inima Romaniei”, cei doi politicieni dau dovada de perseverenta, incercand acum sa resusciteze Alianta D.A.  Si nu oricum, ci printr-un protocol semnat  de Forta Civica si PNTCD.

”Alianta D.A. nu este un brand epuizat, nu este o denumire epuizata, nu reprezinta o amintire neplacuta. Este denumirea sub care dreapta, sau daca vreti toti cei care erau impotriva PSD, au inteles sa se uneasca in 2004, constientizand pericolul. La randul nostru, astazi constientizam pericolul si faptul ca intre noi si cei care se afla la putere este o prapastie de netrecut: ei arunca Romania in trecut, noi privim spre Romania viitoare. Acesta este motivul pentru care am adoptat denumirea Alianta Dreptate si Adevar”, a explicat Razvan Ungureanu. In ciuda entuziasmului manifestat de fostul premier, demersul acestuia nu a fost bine primit in mediul politic. Primii care l-au criticat au fost chiar democrat-liberalii, fosti parteneri in ARD. ”Exista o singura constructie originala <<Dreptate si Adevar>>, realizata la timpul ei de Traian Basescu si Theodor Stolojan, de PDL si PNL. Nu ne plac plagiatorii. E gandul lor, de ce o fac, nu stiu”, a comentat liderul PDL, Vasile Blaga.  ”Nu mi se pare inspirata ideea de a se numi la fel, pentru ca a fost un brand al PDL si PNL. Nu stiu daca a porni Alianta de la alte partide cu acest brand este o miscare de succes din punct de vedere al imaginii”, a punctat si Elena Udrea.

[poll id=”471″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger