AcasăPoliticaRazvan Sava, noul primar interimar al Capitalei

Razvan Sava, noul primar interimar al Capitalei

Noul edil interimar al Capitalei este Razvan Sava, propunerea liberalilor pentru fotoliul ramas liber ca urmare a revocarii din functie, in cursul zilei trecute, a lui Stefanel Dan Marin.

Inainte de a fi votat in noua functie, liberalul in varsta de 46 de ani a fost, de aproape trei ani incoace, consilier general in PMB. De altfel, odata ce s-a aflat ca a fost votat in noua functie, Sava a anuntat ca toate contractele aflate in derulare vor fi urcate pe site-ul primariei, dar si ca urmeaza sa aiba o prima intrevedere cu reprezentantii RADET.

Numele sau a fost anuntat, seara trecuta, la finele unei sedinte a PNL Bucuresti, drept ropunere pentru succesor al UNPR-istului care a rezistat in functia de primar interimar al Bucurestilor mai putin de doua luni si jumatate, deunazi votandu-se, in cadrul unei sedinte extraordinare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, demiterea sa. In favoarea revocarii sale au fost 37 de voturi. Printre aspectele care i s-au reprosat a fost si aceea ca nu a reusit sa rezolve problemele de la RADET.

sursa foto: Facebook

193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger