AcasăPoliticaRazvan Nicolescu, ministrul Energiei, pleaca din guvern

Razvan Nicolescu, ministrul Energiei, pleaca din guvern

Dupa zece luni in care a facut parte din actualul Guvern, Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, ar urma sa renunte la functia detinuta la acest moment in cadrul Cabinetului condus de Victor Ponta.

Potrivit televiziunilor de stiri, Nicolescu da de inteles, sambata, intr-o postare pe Facebook, ca a avut o discutie cu premierul, din care a reiesit faptul ca ministerul pe care il conduce la aceasta data ar urma sa fie realipit, la restructurarea Guvernului, ministerului Economiei.

Ca atare, Nicolescu ar urma sa renunte la postul detinut la acesta ora in cadrul Executivului. „Am discutat, astazi, cu prim-ministrul Ponta despre ceea ce urmeaza. Mi-a comunicat ca isi doreste un nou concept: lipirea, din nou, a departamentului de energie la ministerul energiei si numirea unui ministru politic”, a precizat Razvan Nicolescu.

Anuntul ministrului delegat pentru Energie vine la cateva ore dupa ce Victor Ponta a anuntat ca duminica se vor decide portofoliile din noul Guvern, ca urmare se vor sti, cat de curand, si numele viitorilor ministri din Cabinetul Ponta 4.

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger