AcasăPoliticaRasturnare de situatie: cine arunca in aer Congresul PSD!

Rasturnare de situatie: cine arunca in aer Congresul PSD!

Andrei Alexandru se pregateste pentru razboiul cu actualul lider PSD

Rasturnare de situatie la PSD! Linistea care domnea in partid  a fost tulburata de o veste cutremuratoare: Andrei Alexandru intra in cursa pentru functia de presedinte al formatiunii.

Andrei Alexandru se pregateste pentru razboiul cu actualul lider PSD

Perseverenta. Prin asta se face remarcat Andrei Alexandru, fost consultant al lui Ion Iliescu si consilier al lui Nicolae Vacaroiu. Desi s-a facut de toata bafta in 2010, cand a candidat la presedintia PSD, Alexandru este dispus sa o ia de la capat si sa concureze impotriva lui Victor Ponta, pe care il acuza ca a compromis principiile USL-ului.

”Mai sunt doar cateva zile pana la Congresul PSD si nu s-a prezentat inca vreun contracandidat. In aceasta situatie, am decis ca in cursul acestei saptamani, daca nu se inscrie nimeni, sa-mi depun cererea de candidatura la Secretariatul General al PSD pentru functia de presedinte al partidului. (…)In lipsa unui contracandidat la presedintia partidului, delegatii n-ar avea de ales, fapt care ar prelungi confuzia privind adevarata directie politica a PSD”, a declarat Andrei Alexandru.

author avatar
eNational
1.267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger