AcasăPoliticaRamona Manescu, audiata in ancheta privind accidentul aviatic din Apuseni

Ramona Manescu, audiata in ancheta privind accidentul aviatic din Apuseni

Ramona Manescu

Fost ministru al Transporturilor, Manescu a venit, marti, la sediul Parchetului General din Capitala, pentru a discuta cu procurorii militari care ancheteaza accidentul aviatic din 20 ianuarie, in urma caruia au murit pilotul Iovan si studenta Aurelia Ion.

Ramona Manescu

Ramona Manescu a fost audiata in calitate de martor. La iesirea de la discutiile cu oamenii legii, fostul ministru le-a spus jurnalistilor ca a dat detalii procurorilor in legatura cu operatiunile de cautare a victimelor accidentului aviatic din Apuseni. „Este o cercetare in curs. (…) Am dat toate declaratiile. (…) Responsabilitatile si vina, daca exista una, va fi stabilita de procurori (…) Nu am fi putut face mai mult”, a afirmat aceasta.

Zilele trecute, in aceeasi cauza, a fost audiat, tot in calitate de martor, si Radu Stroe, care, la data accidentului, era ministru de Interne. Dosarul privind accidentul in care a fost implicat avionul ce avea la bord, pe langa pilotul si copilotul, mai multi medici din Bucuresti si unul din Oradea, precum si pe studenta Aura Ion, s-a prabusit, pe 20 ianuarie, intr-o zona impadurita din Muntii Apuseni, este anchetat de catre procurorii de la Parchetul General – Sectia Militara. Echipele de salvare au ajuns la victime dupa mai multe ore de cautari. Pilotul Iovan si Aura Ion nu au supravietuit accidentului.

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger