AcasăPoliticaRadu Stroe, exclus din PNL

Radu Stroe, exclus din PNL

Radu Stroe

Biroul Permanent al PNL a votat, marti, in favoarea excluderii din partid a fostului ministru de Interne. Este a treia oara cand liberalii iau aceasta masura la adresa lui Radu Stroe, de-a lungul timpului, lucru confirmat de politicianul insusi.

Radu Stroe

Conducerea liberalilor a decis, in timpul sedintei de marti, in care s-a dezbatut aceasta chestiune – a sanctionarii vicepresedintelui Stroe pentru recentele afirmatii facute la adresa partidului, aspect ce i-a nemultumit pe multi dintre membrii PNL, inclusiv pe liderul Crin Antonescu – ca fostul sef al Internelor sa fie dat afara din PNL.

„Am fost exclus in noiembrie 1992 (…), in 1994 (…). Astazi, cand eu am constatat ca s-a facut aceasta greseala cu ruperea USL-ului si iesirea PNL-ului de la guvernare (…) s-a luat aceasta decizie. Domne’, eu nu imi reprosez, dar am inteles ca iesirea mea de la Antena 3 a fost destul de acuzatoare la adresa dlui presedinte Antonescu si a partidului. Eu am spus ca simt ca scorul de la europarlamentare nu va fi cel scontat. (…)”, a explicat Radu Stroe, dupa ce a aflat decizia Biroului Permanent al PNL.

Hotararea de marti, privind excluderea lui Stroe din randurile Partidului National Liberal, urmeaza sa fie validata de Delegatia Permanenta a formatiunii politice. Odata oficializata decizia conducerii PNL, Radu Stroe va continua sa activeze ca deputat independent.

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger