AcasăPoliticaRadu Stroe, exclus din nou din PNL

Radu Stroe, exclus din nou din PNL

Radu Stroe a fost sanctionat pentru ca a vorbit prea mult

Cu 53 de voturi „pentru” si 10 „impotriva”,  Biroul Permanent al PNL a aprobat excluderea din partid a deputatului Radu Stroe. Decizia urmeaza sa fie validata de Delegatia Permanenta.

Radu Stroe a fost sanctionat pentru ca a vorbit prea mult

Desi puteau sa-l suspende pentru sase luni, liberalii au preferat sa-l elimine pe Stroe din randurile lor. Nu prin ” impuscare”, asa cum sugera Ludovic Orban, ci prin excludere. O situatie de care deputatul nu este strain, daca ne luam dupa declaratiile sale. „Am fost exclus in noiembrie 1992, cand domnul Radu Campeanu a scos PNL din CDR si partidul a obtinut 2,37%, si impreuna cu cu Valeriu Stoica, domnul Enescu, atunci secretar general al partidului, am cerut demisia domnului Radu Campeanu si a Biroului Politic al partidului. Masura corespunzatoare a fost excluderea noastra in noiembrie 1992. In 1994, azi se implinesc 20 de ani, tot in aprilie ’94, domnii Dinu Patriciu, Ludovic Orban si altii de la PL ’93 m-au exclus pentru ca am inceput demersurile de fuziune a PNL ’93 cu PNL. (…) Astazi, cand eu am constatat ca s-a facut aceasta greseala cu ruperea USL si iesirea PNL de la guvernare, si exprimand public acest lucru, s-a luat aceasta decizie, asta-i viata”, a afirmat Stroe.

Totodata, acesta a tinut sa respinga acuzatiile pe care i le-au adus colegii sai. „Nu ma simt un tradator. Eu nu-mi reprosez, dar am inteles ca iesirea mea de la postul de televiziune a fost extrem de acuzatoare la adresa domhului Crin Antonescu sau la adresa PNL. Le-am explicat ca s-a inteles gresit, eu am spus doar ca presimt ca scorul partidului la europarlamentare nu va fi cel scontat si ca domnul Crin Antonescu, parasind USL, nu va mai avea suficiente sanse pentru a castiga presedintia”, a mai spus Radu Stroe.

author avatar
Adelina Ionicel
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger