AcasăPoliticaRadu Stroe a demisionat de la Interne

Radu Stroe a demisionat de la Interne

Liberalul Radu Stroe si-a dat, joi, demisia din fruntea Ministerului de Interne. Decizia survine unor discutii avute de catre Stroe, in cursul acestei dimineti cu liderii USL – Crin Antonescu si Victor Ponta – la sediul Guvernului.

Radu Stroe a demisionat de la Interne, la doar cateva zile de la tragedia din Muntii Apuseni, in urma careia doi oameni au murit – pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion –  si cinci persoane – patru medici si copilotul- au fost ranite.  Informatia privind decizia liberalului Stroe de a renunta la portofoliul ministerial a fost confirmata, potrivit Realitatea Tv, de catre vicepremierul Liviu Dragnea.

Stroe urmeaza sa sustina, peste aproximativ doua ore, o conferinta de presa, in cadrul careia, cel mai probabil, va lamuri aspectele cu privire la demisia sa de la Ministerul de Interne. Va amintim ca situatia lui Stroe in Guvern ar fi urmat sa fie discutata, in cadrul PNL, peste cateva zile, respectiv la inceputul lunii februarie, odata cu reunirea Delegatiei Permanente a Partidului National Liberal.

Ca urmare a demisiei lui Radu Stroe, se astepta ca liberalii sa faca o noua propunere pentru sefia Ministerului de Interne.

Cititi si: Bate vant de remaniere la PNL

Tragedie de proportii, demisii palide

Premierul a anuntat, miercuri, faptul ca nu e multumit de felul in care s-a desfasurat operatiunea de salvare a victimelor accidentului aviatic ce avut loc luni dupa-amiaza in Muntii Apuseni, la granita judetelor Cluj si Alba, in urma caruia doi oameni au murit si alti cinci au fost raniti. Ca urmare, secretarul de stat in MAI, Catalin Chiper, a fost inlocuit din functie.

221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger