AcasăPoliticaRadu Moraru candideaza la alegerile europarlamentare

Radu Moraru candideaza la alegerile europarlamentare

Vedeta de televiziune Radu Moraru, cunoscut mai ales pentru emisiunea „Nasul”, si-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

Radu Moraru candideaza din partea Partidului Ecologist Roman, fiind chiar pe primul loc pe listele PER pentru alegerile de la sfarsitul primaverii.

Initial, Radu Moraru anuntase ca a incheiat doar un parteneriat de sustinere media cu Partidul Ecologist dar reportervirtual.ro anunta ca, in cele din urma, acesta a acceptat solicitarea celor de la PER de a candida la alegeri.

In aceste conditii, emisiunea „Nasul” va fi moderata de Nicoleta Savin, legea electorala interzicand candidatilor sa fie moderatori sau realizatori de emisiuni de televiziune.

„Suntem in situatia din anii ’90. Atunci, a existat Alianta Civica. Ana Blandiana a fost un fel de nasa a unirii opozitiei de atunci. Asta vrem sa facem si noi acum, dar fara sa mai repetam greselile din vremea Aliantei Civice si fara sa ne adresam neaparat opozitiei actuale. Istoria se repeta. Partidul Ecologist Roman si-a deschis listele pentru a atrage oameni valorosi. Am luat aceasta initiativa pentru ca am vazut esecul de la Forumul Dreptei. Dreapta politica nu se poate uni, PNTCD si Forta Civica, de exemplu, au reusit sa stea impreuna doar doua luni”, a declarat Moraru pentru Reporter Virtual.

author avatar
Cristi Ionita
398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger