AcasăPoliticaRadu Mazare se da la premierul Ponta: ”Voi avea o atitudine categorica”

Radu Mazare se da la premierul Ponta: ”Voi avea o atitudine categorica”

Dupa presedintele Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu, iata ca a venit si randul primarului constantean Radu Mazare sa-l bage-n corzi pe seful Executivului.

Radu Mazare este nemultumit de faptul ca Portul Constanta nu a fost transferat in administrarea locala
Premierul Victor Ponta nu reactioneaza la provocarile colegilor din teritoriu

Frate, frate, dar Portul Constanta este sfant. Radu Mazare i-a solicitat premierului Victor Ponta sa dea unda verde pentru transferarea portului in administrarea Consiliului Judetean Constanta si a mai multor Consilii Locale (Constanta, Agigea, Navadoari, Mangalia). In caz contrar, social-democratul sustine ca va strica prietenia cu seful Executivului. ”N-am nimic cu Ponta. Relatia dintre noi este, deocamdata, buna, sa vedem cum se finalizeaza problema portului (…) Daca lucrurile nu vor sta asa, o sa am si eu o atitudine in consecinta, una categorica. Sunt un om de onoare, cand spun ceva, fac, ma tin de cuvant. Astept acelasi lucru de la premier”, a declarat Radu Mazare.

Fenechiu , prea moldovean pentru gustul primarului constantean

In timp ce premierul  Victor Ponta s-a ales doar cu o mustrare, mult mai rau i-a mers ministrului Transportului, Relu Fenechiu, primarul social-democrat sustinand ca nu se deranjeaza sa discute cu liberalul. ”Nu stie nimic despre port pentru ca este moldovean si la Moldova nu sunt porturi. Eu n-am vorbit cu nici un Fenechiu, nu ma intereseaza Fenechiu. Eu am discutat cu Ponta despre port. Fenechiu, Menechiu, ce zice el… oricum, nu stie despre port, ca e moldovean si la Moldova nu sunt porturi, a mai precizat Mazare.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger