AcasăPoliticaRadu Mazare - de la primar al Constantei, la consultant pentru o...

Radu Mazare – de la primar al Constantei, la consultant pentru o companie egipteana

Nici nu a apucat bine sa anunte ca se vede nevoit sa isi caute de lucru, ca s-a si aflat ca a primit o oferta de nerefuzat, cand vine vorba de job.

Fostul edil al orasului de la malul marii, cunoscut drept un impatimit al excursiilor in strainatate, va ajunge sa si lucreze in afara tarii, mai exact pentru un dezvoltator din Egipt.

Radu Mazare a confirmat, inainte sa intre la Instanta Suprema, faptul ca urmeaza sa semneze un contract cu o companie egipteana, pentru care urmeaza s lucreze drept consultant al managerului general, pe chestiuni ce tin de dezvoltarea urbana si dezvoltarea turistica. „Are dezvoltari turistice, gen orase, in 7 sau 8 tari din lume, cel mai mare este orasul El Gouna, din Egipt”, a lamurit fostul primar constantean, despre care se stie ca s-a costumat, in urma cu doua veri, in faraon, la carnavalul gazduit de statiunea Mamaia.

foto antena3ro

Dupa cum era de asteptat, Radu Mazare -fostul politician care, incepand din vara anului 2000 si pana anul trecut, a condus destinele orasului Constanta- a refuzat sa divulge ce salariu va primi la noul sau loc de munca.

author avatar
Cristina Stefan
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger