AcasăPoliticaRadu Mazare a decis sa plece din PSD

Radu Mazare a decis sa plece din PSD

Mazare a renuntat, rand pe rand, la trei aspecte importante din punct de vedere al carierei sale politice. La aproape doua luni de cand renunta la sefia organizatiei PSD Constanta, dar si la scurta vreme dupa ce lua decizia de a pleca din fruntea Primariei Constanta, Radu Mazare a mai luat o hotarare in aceasta privinta.

Mai exact, fostul edil al orasului de la malul marii, aflat in acest moment in arest preventiv, masura care a fost luata de Instanta inca din 2 aprilie, dupa ce procurorii DNA l-au acuzat de coruptie, a hotarat sa plece de tot din PSD, mai precis sa renunte si la calitatea de membru al formatiunii social-democrate.

Drept urmare, Radu Mazare a demisonat din cadrul Partidului Social Democrat, conform reporterntv.ro. Iar vestea s-a aflat chiar in ziua in care cel dintai urmeaza sa afle daca magistratii Curtii Supreme decis ca poate parasi arestul preventiv, respctiv Aresutl Politiei Capitalei, in favoarea arestului la domiciliu, mai precis daca admit sau resping recursul facut de catre procurorii DNA fata de decizia luata, in urma cu aproape o saptamana, de Inalta Curte.

La jumatatea lunii martie, Radu Mazare parasea fotoliul de lider al organizatiei locale a PSD din Constanta.

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger