AcasăPoliticaRadu Ghetea plateste creditul dat Ioanei Basescu

Radu Ghetea plateste creditul dat Ioanei Basescu

Radu Ghetea este pe cale sa-si piarda functia din cauza razboielilor politice dambovitene

Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, va fi anchetat atat de ministrul Finantelor, cat si de senatori, pentru creditul de un milion de euro aprobat Ioanei Basescu.

Radu Ghetea este pe cale sa-si piarda functia din cauza razboielilor politice dambovitene
Ioana Basescu nu a banuit ce o asteapta atunci cand a luat credit si a cumparat un teren pentru tatal ei

Achizitionarea, de catre Ioana Basescu, a 300 de hectare teren agricol in judetul Calarasi cu ajutorul unui credit de un milion de euro acordat de CEC Bank continua sa faca valuri.

”Niciun roman nu obtine credit pentru teren agricol, l-a obtinut domnul Basescu, la dublul sumei pe care CEC-ul are voie sa o dea persoanelor fizice (…) Am vorbit cu ministrul Finantelor, pentru ca este singurul care are competenta de a face schimbari in conducerea CEC si il sustin total sa verifice foarte clar lucrurile si sa propuna masurile care se impun”, acuza Victor Ponta, duminica seara. Pozitia adoptata de premier i-a impulsionat pe senatori, care au decis si ei, ieri, sa infiinteze o subcomisie parlamentara insarcinata cu anchetarea activitatii CEC BANK, implicit a presedintelui Ghetea. Un presedinte care, conform afirmatiilor deja facute de Victor Ponta pe tema, nu va mai face multi purici in aceasta functie. Catalogand demersul ca fiind ”inca o actiune politicianista a USL”, liderul PDL, Vasile Blaga, a anuntat ca niciun parlamentar democrat-liberal nu va activa in subcomisia care va ancheta activitatea CEC Bank.

author avatar
Simona Badulescu
1.023 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger