AcasăPoliticaQuintus, raspuns pentru Tariceanu: cand un liberal adevarat mi-ar cere demisia, as...

Quintus, raspuns pentru Tariceanu: cand un liberal adevarat mi-ar cere demisia, as sta sa ma gandesc

Schimb de replici intre Quintus si Tariceanu. Pornind de la mesajul pe care Calin Popescu Tariceanu i l-a adresat, seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus i-a dat acestuia un raspuns cu substrat, din care sa rezulte ca nici nu se gandeste sa plece la urechea la vorbele celui dintai.

Dupa ce fostul lider al PNL, actualmente co-presedinte al ALDE, i-a sugerat recent seniorului partidului condus de Gorghiu si Blaga, in contextul recentei desemnari a lui Marian Munteanu in postura de candidat al liberalilor la Primaria Capitalei, fie sa se opuna acestui pas, fie sa-si dea demisia din functia de presedinte de onoare al Partidului National Liberal, Mircea Ionescu Quintus a oferit un raspuns acestui mesaj pe care spune ca l-a citit in presa.

„Cand un om de onoare mi-ar cere o asemenea demisie, m-as gandi sa reflectez. Pana atunci, insa, imi vad de indatoririle mele pe care mi le indeplinesc de peste 70 de ani in PNL (…) cand un liberal adevarat mi-ar cere demisia, as sta sa ma gandesc”, a replicat Quintus, din cate se poate urmari, duminica, intr-o inregistrare video postata pe contul oficial de Facebook al PNL-ului.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger