AcasăPoliticaQuintus pune cruce fuziunii PNL - PDL

Quintus pune cruce fuziunii PNL – PDL

Mircea Ionescu Quintus canta prohodul fuziunii PNL-PDL

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, sustine ca fuziunea dintre cele doua partide nu mai are nicio sansa, odata ce PNL si-a trecut in statut pastrarea numelui si identitatii.

Mircea Ionescu Quintus canta prohodul fuziunii PNL-PDL

”Nu se mai face nicio fuziune. Dar ce, accepta PDL-ul sa dispara in PNL? Cum puteti sa va inchipuiti? Cine poate sa isi inchipuie o asemenea enormitate?! Au si ei orgoliile lor, ba chiar domnul Predoiu spunea ca au un trecut tot asa de glorios ca si PNL. Ei au cativa ani, hai sa zicem 20 de ani, timp in care s-au schimbat in 3 directii si noi avem 140 de ani. Ce Dumnezeu! Cu Romania moderna, cu marii nostri inaintasi, ma rog, ce sa mai comparam?!”, a comentat Quintus, adaugand si ca, in aceste conditii, doar o alianta poate fi luata in calcul. Fostul lider PNL Crin Antonescu nu este insa de acord cu venerabilul liberal: ”E declaratia domnului presedinte Quintus. Exista un mandat politic dat de Congres, restul vom vedea, trebuie facute toate eforturile pentru a face o fuziune”. Iar cum pedelistii nu s-au lasat nici ei demoralizati de declaratiile lui Quintus, negocierile PNL – PDL continua.

Sa auzi si sa nu crezi!

Elena Udrea face lobby pentru Antonescu

Cand are un interes, Elena Udrea este in stare sa-l promoveze pana si pe Crin Antonescu

Extrem de interesati de ceea ce se intampla in zona PNL si PDL se arata a fi si popularii condusi de Elena Udrea. Iar problema care-i preocupa in mod deosebit pare a fi desemnarea prezidentiabilului sustinut de liberali si pedelisti, subiect in care nu ezita sa-si spuna punctul de vedere. ”Pentru PNL, ar fi un candidat mai bun Crin Antonescu decat Klaus Iohannis. Nu spun ca e bun pentru tara. Domnul Iohannis abia a aparut. Domnul Iohannis a iesit invingator la Congres, nu a avut forta sa se opuna candidat”, a facut Elena Udrea lobby pentru Crin Antonescu – adversarul pe care-l toaca de ani buni si despre care, in orice alte situatii, afirma ca nu are ce cauta la Cotroceni.

author avatar
National
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger