AcasăPoliticaQuintus: Parlamentul nu mai are credibilitate

Quintus: Parlamentul nu mai are credibilitate

Mircea Ionescu Quintus le bate obrazul parlamentarilor care si-au votat pensii speciale

Cand legea pensiilor speciale a fost pusa pe hartie , presedintele de onoare al PNL , Mircea Ionescu Quintus,  le cerea parlamentarilor sa nu-l faca sa se simta jenat ca a facut parte candva din randurile lor. Un apel de care deputatii si senatori nu au tinut cont, bunastarea fiind mai importanta decat demnitatea.

Mircea Ionescu Quintus le bate obrazul parlamentarilor care si-au votat pensii speciale

Adoptarea legii pensiilor speciale este o rusine, o pata pe obrazul Parlamentului, sustine seniorul liberal. „Este inca un prilej ca parlamentarii sa-si piarda credibilitatea fata de oamenii care i-au trimis sa-i reprezinte. Este o rusine, o rusine! Am auzit-o pe sustinatoarea acestei legi spunand ca trebuie sa aiba cineva grija si de noi. Sigur, ai contribuit la aceasta pensie? Daca ai contribuit, este in regula. N-ai contribuit, de unde? Adica din banii publici sa ti se fixeze o pensie este impotriva principiului care guverneaza acest sistem la noi in tara. Sunt sigur ca cei trei sute de parlamentari vor avea de raspuns la niste intrebari penibile cand se intorc in colegiile lor”, a mai spus Quintus.

ISD: Un gest inoportun

Reprezentantii Institutul ui Social Democrat „Ovidiu Sincai” tine isonul seniorului liberal, aratand ca pensiile speciale incalca valorile si principiile social-democrate autentice. „Ne intrebam cum poti sa reprezinti alianta care sprijina Executivul si sa votezi impotriva avizului acestuia? Imposibil de explicat logic si in parametrii bunului simt, macar politic. Un altfel de demers lipsit de responsabilitate nu face decat sa dea apa la moara celor care sustin ca cei mai mari dusmani ai Parlamentului (si implicit ai democratiei) sunt chiar parlamentarii. Nu avem voie si nu putem sa aruncam la cosul de gunoi ultimii 25 de ani din istoria acestei tari! Amintim colegilor nostri ca acest gest nu are nici o legatura cu valorile social-democratiei, cu preocuparea pentru oameni si cu agenda cetatenilor care i-au indrituit sa-i reprezinte in cel mai inalt for legislativ”, a mai precizat conducerea ISD.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger