AcasăPoliticaQuintus, dupa sedinta de urgenta a PNL de seara trecuta: S-a gresit...

Quintus, dupa sedinta de urgenta a PNL de seara trecuta: S-a gresit enorm

Seniorul liberal continua sa creada ca s-a facut o mare eroare in momentul in care, ajunsi in situatia de a ramane fara candidat pentru Primaria Capitalei, ulterior retragerii lui Ludovic Orban, partidul a ales sa propuna o persoana din afara partidului.

Ceea ce a spus Mircea Ionescu Quintus dupa momentul votului in urma caruia s-a anuntat ca Marian Munteanu a fost desemnat candidatul PNL pentru cursa din iunie acest an a reiterat, practic, si seara trecuta, dupa ce liderii liberalilor, dar si noul nume sustinut de acestia in cursa pentru Primaria Generala s-au intalnit in cadrul unei sedinte de urgenta, la sediul PNL. „Parerea mea este ca s-a gresit enorm si de aceea nu am dat votul in momentul acela cand ne-am orientat asupra unei persoane care nu era membru”, a precizat presedintele de onoare al PNL, seara trecuta, intr-o interventie telefonica la RealitateaTV.

E important de spus faptul ca seniorul Quintus a precizat ca insusi Munteanu a dorit sa existe aceasta consultare. „Dansul (Marian Munteanu-n.r) a fost cel care a dorit sa facem aceasta discutie (…) Este vorba de hotarari importante si pentru dl Munteanu, si pentru PNL. Vreau sa va spun faptul ca PNL n-are niciun motiv sa retraga candidatura”, a adugat liberalul.

Sedinta s-a desfasurat la scurta vreme dupa ce s-a speculat ca doi dintre candidatii Partidului National Liberal la primariile de sector nu vor sa aiba o campanie comuna cu cea a lui Munteanu, dar si ca liberalii nu au dorit sa faca publice – seara trecuta- concluziile intrunirii. De altfel, si Quintus a ales sa faca acelasi lucru, senionul PNL alegand sa faca, insa, urmatoarele precizari: „Hotararile luate in aceasta seara, de perfect comun acord, nu vor fi defavorabile nimanui”.

Ramane de vazut ce vor anunta, insa, liberalii, in aceasta seara, in cadrul unei conferinte de presa.

author avatar
Cristina Stefan
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger