AcasăPoliticaQuintus: Cel care va fi ales presedintele PNL, primul cu sanse de...

Quintus: Cel care va fi ales presedintele PNL, primul cu sanse de a deveni prezidentiabil

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, e de parere ca Iohannis are cele mai mari sanse sa fie ales liderul partidului, in cadrul Congresului PNL. Si ca este foarte probabil ca liberalul care va ajunge in fruntea partidului sa devina si candidatul formatiunii la alegerile prezidentiale din toamna.

Spunand ca se simte lipsa lui Antonescu, odata ce acesta a ales sa se retraga de la sefia Partidului National Liberal si ca „a colaborat foarte bine cu el aproape 20 de ani”, presedintele de onoare al liberalilor s-a ferit sa spuna pe cine anume considera favorit la titulatura de prezidentiabil al PNL.

Chiar si asa, Quintus l-a amintit pe actualul lider interimar, cand a fost vorba de liberalul cu cele mai mari sanse sa fie votat la Congresul din aceste zile in fruntea PNL, ca succesor deplin al functiei ocupate de Crin Antonescu, pana la decizia acestuia de a demisiona, ca urmare a rezultatelor obtinute de aceasta formatiune la alegerile europarlamentare din 25 mai. „Cred ca are domnul Iohannis. Cine va avea sanse, va fi stabilit in primul rand in urma unui sondaj, si eu cred ca presedintele care se va alege acum va fi primul cu sanse (de a fi prezidentiabil-n.r.)”, a declarat Quintus, vineri, inainte de inceputul sedintei Biroului Politic National al PNL.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger