AcasăPoliticaPupilul lui Iliescu se ia de tata socru

Pupilul lui Iliescu se ia de tata socru

Amarat la culme din cauza infrangerii la prezidentiale, senatorul PSD Serban Nicolae ii asmute pe pesedisti asupra colegilor Ioan Rus si Ilie Sarbu – principalii lideri ai social-democratilor transilvaneni.

Apropiatul lui Ion Iliescu cere capetele lui Ilie Sarbu si Ioan Rus

Ca sa scape cu pielea intreaga, Serban Nicolae a preferat metoda scrisorii deschise, trimisa ”adrisantilor” la comun cu tot activul PSD, plus presa si opinia publica. Iar epistola, adresata ”impostorilor, ticalosilor si duplicitarilor” (din randul carora Nicolae i-a nominalizat doar pe Ioan Rus si Ilie Sarbu) care impiedica de atatia ani PSD-ul sa culeaga rod electoral bogat in Transilvania, cere nici mai mult nici mai putin decat eliminarea lui Rus si Sarbu din partid. ”Cei care au monopolizat, de ani buni, reprezentarea stangii, a PSD in Transilvania, au fost definiti, in opinia publica, cu formula <<grupul de la Cluj>>. Daca era o formula de succes, era in regula. Dar nu e si n-a fost niciodata. Ce a inceput cu o ticalosie – atacarea din interior, inca de la sfarsitul lui 2004, a lui Ion Iliescu –  nu putea continua altfel. Acest grup n-a produs nimic bun pentru pentru stanga romanesca ori pentru partid (…) In fapt niste impostori fara legatura cu social – democratia autentica, ei s-au facut remarcati, poate chiar temuti, prin sforarii, prin atacuri la adresa unor colegi, prin goana rapace dupa functii si demnitati, prin aroganta si dispret (…)

Esecul ginerelui Victor Ponta se reflecta si asupra liderului senatorilor PSD

Va scriu pentru a va cere, public, sa va luati in propriile maini identitatea si demnitatea. Locul lui Ioan Rus si al lui Ilie Sarbu nu e in PSD. Ei nu sunt de stanga si nu pot reprezenta vreodata social – democratia transilvaneana”, a rabufnit pesedistul crescut si promovat de Ion Iliescu.

Dragnea, tradatorul de serviciu

Liviu Dragnea, pus la zid de pesedisti

Apelul la calm si unitate facut de Victor Ponta nu si-a atins tinta. Si asta pentru ca social-democratii cer in continuare sa cada capete dupa esecul de la prezidentiale. Primul pe lista ramane Liviu Dragnea, a carui loialitate fata de partid si fata de Victor Ponta este pusa serios la indoiala. Printre cei care au indraznit sa-l acuze direct pe Dragnea se numara si Radu Popa, deputat PSD si consilier al premierului. „ Vreau sa-i intreb pe colegii mei cate campanii trebuie sa mai piarda domnul Liviu Dragnea pentru ca cineva sa puna in sfarsit problema serioasa a demisiei din toate functiile detinute in partid. Eu unul nu pot sa merg inainte cu domnul Dragnea care, dupa ce a pierdut campania cu Geoana, l-a injunghiat pe Ponta. Eu inainte cu domnul Dragnea nu pot sa merg. Ii cer demisia”, a declarat deputatul Radu Popa.

[poll id=”885″]

author avatar
Simona Badulescu
949 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger