AcasăPoliticaPSD vrea sesiune extraordinara a Parlamentului, pentru noul Cod fiscal, la finele...

PSD vrea sesiune extraordinara a Parlamentului, pentru noul Cod fiscal, la finele lunii august

Aflat in vacanta la acest moment, alesii ar urma sa revina in banci la Senat, respectiv la Camera Deputatilor, cu ceva zile inainte de data prevazuta, respectiv in ultima sapatamana a lunii viitoare, pentru a reanaliza Codul fiscal.

UPDATE: La finele intrunirii Coalitiei, sedinta care a avut loc tot luni, Liviu Dragnea a confirmat calendarul convocarii sedintei extraordinare a Legislativului, respectiv 24, 25 , 26  august, datele in care alesii sunt convocati „spre a lua spre analiza cererea de reexaminare venita de la presedintele Romaniei.

–-

Totul dupa ce, reuniti in sedinta Biroului Politic, luni, social-democratii au venit propunerea ca sesiunea parlamentara extraordinara sa aiba loc peste mai putin de o luna. Mai exact, se pare ca pe 24 august proiectul ar urma sa fie discutat la Senat, prima Camera sesizata, pentru ca pe 25 august modificarile aduse Codului fiscal sa fie analizate in Camera Deputatilor, for decizional in acest caz.

 

De altfel, inca de miercurea trecuta, premierul Ponta preciza, in sedinta saptamanala de Guvern. faptul ca vrea ca, pana pe 1 septembrie, sa fie readoptat Codul fiscal, prin intermediul unei sesiuni extraordinare a Legislativului.

Decizia convocarii unei sedinte extraordinare a Legislativului vine ca urmare a faptului ca, in urma cu aproape trei saptamani, presedintele Iohannis, la care ajunsese Codul fiscal, in vederea promulgarii, a decis sa retrimita proiectul de lege Legislativului, pentru reexaminare.

78 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger