AcasăPoliticaPSD vrea sa-si mute ”paduchii” in capul lui Ciolos

PSD vrea sa-si mute ”paduchii” in capul lui Ciolos

Manat de la spate de social-democrati, Liviu Dragnea nu a pierdut timpul si i-a cerut deja premierului Dacian Ciolos ”sa nu faca epurari”. Respectiv sa nu-i clinteasca din functii pe pesedisti.

Liviu Dragnea l-a avertizat pe Ciolos ca trebuie sa-i pastreze pe pesedistii in functii daca vrea sa-i fie votat guvernul in Parlament

Liderul PSD i-a spus deschis premierului desemnat ca pesedistii ii vor vota guvernul doar daca isi vor pastra functiile detinute in administratie. ”I-am cerut lui Dacian Ciolos sa nu faca epurari in aparatul de stat si sa nu apeleze la procedura bine stiuta, folosita de catre ei in perioadele in care au fost la guvernare – sa schimbe tot, cu posibilitatea de a paraliza sistemul. Dacian Ciolos mi-a spus ca nu intentioneaza, daca va fi votat Guvernul pe care il va prezenta, sa inceapa o actiune brutala de schimbare a administratiei. (…) Se pare ca va avea o atitudine corecta, normala”, a confirmat Liviu Dragnea trocul propus, la finalul primei intalniri cu Ciolos. ”I-am spus premierului desemnat ca colegii nostri de la partid, din Parlament, vor avea o atitudine corecta in comisii, dar vor fi foarte atenti la prestatia fiecarui ministru. Vor pune intrebari decente, dar l-am rugat sa le spuna membrilor Cabinetului sa ia foarte in serios audierile de la comisie”, a insistat Dragnea sa-l avertizeze pe noul premier ca pesedistii nu glumesc si sunt gata sa-i respinga toti ministrii, daca pe Ciolos il pune totusi Aghiuta sa asculte indemnul liberalilor si sa se treaca la ”depolitizarea” administratiei si a structurilor guvernamentale.

author avatar
Simona Badulescu
1.717 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger