AcasăPoliticaPSD-ul nu il vrea schimbat pe Tariceanu la sefia Senatului

PSD-ul nu il vrea schimbat pe Tariceanu la sefia Senatului

Initiativa liberalilor de a-l schimba din functie pe Calin Popescu Triceanu, actualul presedinte al Camerei Superioare a Parlamentului, nu se va bucura de sustinerea social-democratilor.

Cel putin asta a reiesit din precizarile pe care seful PSD le-a facut in aceasta dupa-amiaza, la finele sedintei Biroului Permanent National, in care s-a discutat si votat aceasta chestiune. „Il sustinem in continuare pe domnul Tariceanu la conducerea Senatului”, a precizat Dragnea, care a explicat si faptul ca social-democratii nu vad sa existe motive pentru schimbarea co-presedintelui ALDE de la sefia Camerei Superioare a Legislativului, dar si ca a fost vorba despre o opinie adoptata cu unanimitate de voturi.

Nu in ultimul rand, Dragnea a precizat ca o alta chestiune discutata in cadrul sedintei de azi a BPN-ului a fost cea a sefiei Televiziunii Publice. „Nu stim ce se va intampla in Comisie, am inteles de la unii colegi ca exista rezerve serioase in ceea ce priveste votul pentru dna Ghiurco, ca am inteles ca este chiar in proces cu TVR-ul”, a punctat seful PSD.

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger