AcasăPoliticaPSD: sustinere 100% pentru Gabriela Firea, la Primaria Capitalei

PSD: sustinere 100% pentru Gabriela Firea, la Primaria Capitalei

Degeaba se straduiesc unii sa spuna altceva, lucrurile in interiorul PSD sunt clare: doar Firea si niciun alt candidat se bucura de sustinerea partidului. Cel putin asta se intelege din ceea ce a tinut sa precizeze, in aceasta dupa-amiaza, Liviu Dragnea.

Pentru a lamuri speculatiile aparute in ultimele zeci de ore in spatiul public, pe acest subiect, seful PSD a ales mentioneze, cu subiect si predicat, acest aspect – si anume ca pesedistii o sprijina fara urma de dubiu pe Firea in cursa pentru Primaria Generala. „Partidul Social Democrat isi reafirma sprijinul total pentru candidatura Gabrielei Firea pentru Primaria Municipiului Bucuresti si respinge categoric toate incercarile de dezinformare din ultimele zile cu privire la acest subiect”, puncteaza Dragnea, prin intermediul unui comunicat, in care subliniaza si ca „sustinerea sa nu a fost niciun moment pusa in discutie in interiorul partidului”.

Mai mult, actualul lider interimar al Organizatiei de Bucuresti a PSD-ului s-ar bucura nu doar de sustinerea conducerii formatiunii, ci a tuturor reprezentantilor partidului. „Toti membrii PSD o sustin 100% pe Gabriela Firea in competitia electorala pentru Capitala”, a tinut sa lamureasca presedintele social-democrat.

author avatar
Cristina Stefan
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger