AcasăPoliticaPSD si UNPR au semnat protocolul de colaborare

PSD si UNPR au semnat protocolul de colaborare

Liviu Dragnea si Gabriel Oprea s-au asezat la aceeasi masa si si-au pus semnaturile pe protocolul dintre formatiunile pe care le conduc. Cu un decalaj de o zi fata de data anuntata initial, social-democratii si uneperistii au parafat, asadar, intelegerea politica in vederea colaborarii in privinta alegerilor locale.

Protocolul a fost semnat, la Palatul Parlamentului, inainte de ora 11. „Intodeauna UNPR a avut o relatie foarte serioasa si de cuvant cu PSD. Am stabilit cu dl presedinte Dragnea ca, si in functie de performanta noastra de la locale, am stabilit ca vom aveam liste comune si pentru alegerile parlamentare. Si am semnat protocolul”, a sustinut Oprea.

Conditiile in care vor participa pe liste comune la parlamentare vor fi discutate, insa, abia dupa alegerile locale din vara, a punctat Dragnea. „Dupa alegerile locale, impreuna vom face o evaluare a rezultatelor”, a lamurit liderul PSD, dupa semnarea protocolului cu formatiunea condusa de Gabriel Oprea.

 

Nu in ultimul rand, presedintele social-democrat a vorbit despre posibilitatea unei intelegeri politice cu ALDE, partidul condus de Tariceanu si Constantin. „Ma intereseaza foarte mult sa semnam cu ALDE un protocol de colaborare pentru alegerile locale”, a punctat Liviu Dragnea.

author avatar
Cristina Stefan
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger