AcasăPoliticaPSD si PNL plimba gaina pe soseaua Kiseleff

PSD si PNL plimba gaina pe soseaua Kiseleff

Pe final de campanie, principalele forte politice isi dau masura propriei lor prosti. Asa se explica „protestul” cu pasari de la sediul ACL din Kiseleff care, cu siguranta, a fost pus in scena de cineva care are un creier de gaina.

Peste 80 de gaini au fost sacrificate pentru o gluma de campanie

La ACL in poarta… o gaina moarta. Si unele vii,  toate purtand la gat biletele cu mesajele „Eu sunt Iohannis” si „Mi-e frica de dezbatere”. O imagine de care orice om normal s-ar lipsi si care nu poate fi justificat nici macar de campania electorala. Asa cum era de asteptat, reprezentantii ACL au dat vina pe „gainarii de la PSD”, Klaus Iohannis insusi condamnand actiunile mizerabile ale adversarilor. „Nu am crezut ca discut in aceasta campanie si despre gaini, dar iata ca am ajuns si aici. Pot sa va spun ca aceasta campanie electorala a devenit abominabila. D-le Ponta, ati reusit un record. Este cu distanta cea mai mizerabila campanie din ’90 incoace iar legat de acest simbol, probabil nu stiti, este un simbol foarte vechi, este o amenintare directa cu moartea. Ultima data cand cineva a folosit astfel de simboluri a fost in anii ’40 si a fost folosit de nazisti”, a afirmat Iohannis.

PSD „se dezice” de gaina moarta

Sustinatorii lui Victor Ponta, cu sprijinul Romania TV, l-au pus intr-o lumina proasta pe Klaus Iohannis

Tot de pe soseaua Kiseleff, de la sediul PSD, social-democratii l-au acuzat si ei pe Klaus Iohannis ca si-a inscenat atacul cu pasari vii si moarte. „In niciun caz, PSD nu este implicat intr-o astfel de mizerie. Reprezentantii ACL si-au aruncat singuri gainile pentru a crea un element de presa, fiindu-le frica cu candidatul lor Klaus Iohannis, care de fiecare data cand iese spune numai bazaconii”, a declarat deputatul PSD Florin Iordache.

Lovitura in direct pentru candidatul ACL

La drept vorbind, suspiciunile liberalilor pot fi intemeiate, mai ales ca pasarile au aparut in curte la cateva ore dupa ce  pesedistii, cu largul concurs al postului Romania TV i-au facut o figura destul de urata lui Iohannis. Concret, desi era cunoscut faptul ca liberalul va merge la un alt post de televiziune, RTV a anuntat ore in sir ca Victor Ponta si Klaus Iohannis se vor intalni la Romania TV. In final, cand momentul confruntarii a veni, in studio se aflau intr-adevar Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, avand alaturi doua scune goale pe care erau lipite foi cu numele lui Klaus Iohannis si Catalin Predoiu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.548 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger