AcasăPoliticaPSD si PNL, impreuna la europarlamentare

PSD si PNL, impreuna la europarlamentare

Dupa ce au decretat ca fiecare va candida pe cont propriu la alegerile europarlamentare, liderii PSD si PNL spun acum ca decizia nu este ”una irevocabila”.

Disperati sa ajunga in numar cat mai mare in Parlamentul European, pesedistii si liberalii se gandesc sa se mai suporte pana dupa europarlamentare

Schimbarea macazului este pusa pe seama ”contextului” actual. Mai exact pe seama acutizarii tensiunilor in USL si a reactivarii lui Traian Basescu, in traducere.  ”Noi am luat aceasta decizie (participarea separata – n.r.)  intr-un moment in care nu era pusa la indoiala nici unitatea USL, nici viitorul acesteia. Ni s-a parut ca suntem suficient de maturi ca lideri, ca formatiuni si pare in continuare sa ducem o campanie de competitie, nu de omor intre noi – care in timpul asta mai avem obiective impreuna: presedintia, guvernarea pana in 2016. In contextul in care ne aflam acum, sigur, poate e o intrebare daca nu trebuie sa ne mai gandim”, a detaliat Antonescu.

Faptul ca USL se confrunta cu o dilema serioasa in cazul europarlamentarelor este confirmat si de Victor Ponta, care sustine si el ca decizia candidaturii pe cont propriu ”nu este irevocabila”.

author avatar
Simona Badulescu
686 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger