AcasăPoliticaPSD sare in apararea lui Chiuariu

PSD sare in apararea lui Chiuariu

Scuturati de frisoane ori de cate ori Justitia condamna un demnitar, pesedistii le dau liberalilor lectii de solidarizare cu ultimul coleg cazut in necaz: Tudor Chiuariu.

Pesedistii sar in ajutorul liberalului Tudor Chiuariu

Senatorul PNL Tudor Chiuariu a fost condamnat, definitiv, in dosarul ”Posta Romana”. Desi nu va ajunge la inchisoare, Chiuariu a capatat o pedeapsa de trei ani si jumatate cu suspendare, situatie in care nu este obligat sa renunte la mandatul de parlamentar. Moral ar fi insa sa renunte la sefia Comisiei juridice din Senat afirma multe voci, inclusiv a sefului sau de partid. ”In functia de presedinte al Comisiei Juridice nu va putea ramane”, a decretat, public, Crin Antonescu.

Mult mai indulgenti, pesedistii il contrazic: ”Referitor la problema morala, Tudor Chiuariu este singurul ce poate lua o decizie in acest sens, demisia este un act unilateral de vointa”, pledeaza senatorul PSD Ovidiu Dontu cauza liberalului. Reactia lui Dontu nu este una singulara, ci se inscrie in noul tipic pesedist: acela de a-i apara pe liberalii cazuti prada Justitiei. Asa a facut Olguta Vasilescu in cazul condamnarii lui Relu Fenechiu in prima instanta: ”Ce partid de doi bani (PNL – n.r.)! Nici presedintele, nici macar pupilul care isi datoreaza cariera politica lui Fenechiu si a ajuns ministru cu ajutorul acestuia «nu comenteaza decizia Justitiei». Asa va ia Gaia pe toti si voi va pititi!”. Ulterior, pe motiv ca nu-l apara pe Adrian Nastase, Victor Ponta i-a acuzat si el pe liberali de ”lipsa de curaj” si, pentru a le da un exemplu pozitiv, s-a solidarizat public cu penelistii Relu Fenechiu si Ovidiu Silaghi.

author avatar
Simona Badulescu
404 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger