AcasăPoliticaPSD pune cruce regionalizarii lui Dragnea

PSD pune cruce regionalizarii lui Dragnea

Reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei, proiectul de suflet al vicepremierului Liviu Dragnea, de pe urma caruia acesta si-a facut multi dusmani politici, nu se va realiza pana in 2014.

Tiberiu Marc nu mai crede in regionalizarea lui Liviu Dragnea

Desi Dragnea se incapataneaza sa infaptuiasca rapid regionalizarea, din ce in ce mai multe voci din USL sustin ca ministrul Dezvoltarii ar trebui sa-si ia gandul de la acest proiect. Primul care a dat cartile pe masa a fost prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis.  ”Daca nu facem in acest an regionalizarea si aproape sigur ca nu o facem, isi pierde urgenta si o pierde de tot”, a afirmat primarul Sibiului, avansand si un nou termen – anul 2022.

Daca pe declaratiile liberalului Liviu Dragnea nu a pus niciodata mare pret,  opiniile colegilor din PSD se pare ca l-au lovit in plin. ”Nu vad o varianta care sa poata fi fezabila inainte de modificarea Constitutiei, pentru ca asta e una dintre conditii. Asa ca eu in anul asta vad putine sanse, in legatura cu regionalizarea, sa se intample ceva semnificativ”, a precizat social-democratul Tiberiu Marc, presedintele CJ Salaj.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger