AcasăPoliticaPSD, liantul fuziunii PNL-PDL!

PSD, liantul fuziunii PNL-PDL!

Inghesuite de PSD la europarlamentare, PNL si PDL au decis in doar 24 de ore formarea polului de dreapta.

CRIN ANTONESCU - Fostul nr. 1 liberal este hotarat sa faca orice pentru a tine PNL-ul departe de PSD

O alianta bazata tot pe ura, ca si experientele politice precedente: CDR versus PDSR, Alianta DA versus Nastase si PSD, USL versus Basescu. In cazul de fata, PSD este liantul, un PSD care trebuie oprit inainte de a pune mana si pe Presedintie. Culmea, dreapta damboviteana se va reinchega nu in jurul lui Traian Basescu (asa cum s-a tot vorbit de un an incoace), ci in jurul PNL si PDL, doua partide hulite la comun de actualul sef al statului si emulii sai din PMP. Strict faptic, inceputul a fost unul statutar, respectiv PNL si PDL si-au reunit, ieri, conducerile si au decis in cadru organizat sa purceada la parafarea unei aliante a celor doua partide. Odata stabilite componentele si mandatele celor doua delegatii, liberalii si pedelistii s-au intalnit la Palatul Parlamentului unde, dupa mai putin de doua ore de discutii, au hotarat sa fuzioneze. ”Am decis sa avem un candidat unic la Presedintie. Pana la fuziune, functionam ca alianta”, a anuntat, la finalul intalnirii, Vasile Blaga.

VASILE BLAGA - Liderul PDL are satisfactia de a pune el si nu adversarii din PMP bazele viitoarei drepte dambovitene

”Fuziunea este o constructie temeinica, care necesita un timp. Ca va fi inainte de prezidentiale sau dupa, vom vedea. Functionam in fapt ca doi aliati politici”, a confirmat Crin Antonescu. Anterior, reprezentanti ai ambelor partide au profitat de ocazie pentru a mai dat cate un bobarnac PMP-ului, partidul prezidential. ”Trebuie evitate formatiunile ce poarta stigmatul lui Traian Basescu”, a decretat liberalul Ludovic Orban. ”Vad ca au alte treburi, nu m-a contactat nimeni de la PMP, se omoara intre ei”, si-a mai platit din polite si pedelistul Vasile Blaga. Reactii din care rezulta ca  PNL si PDL s-ar lipsi bucuroase de fanii lui Traian Basescu. n (S.B.)

Dumnezeu l-a lasat mofluz pe Adrian Gerea

Fan mai curand al revenirii PNL-ului alaturi de PSD, deputatul liberal  Andrei Gerea spera sa blocheze alianta cu PDL cu ajutorul … Divinitatii. ”Cred ca inainte de acest nou drum ar trebui sa mergem cu totii la biserica”, a propus Gerea, care pare a crede ca Dumnezeu are simpatii politice de stanga. S-a inselat, dovada decizia de a fuziona luata de reprezentantii PNL si PDL.

author avatar
Simona Badulescu
971 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger