AcasăPoliticaPSD fura startul campaniei electorale

PSD fura startul campaniei electorale

Crema PSD-ului, in frunte cu Victor Ponta, a gasit calea potrivita pentru cresterea partidul in ochii electoratului

Pentru ca nu cumva sa riste o noua aruncare in opozitie, PSD purcede de pe acum la seducerea electoratului de toate felurile si varstele.

Crema PSD-ului, in frunte cu Victor Ponta, a gasit calea potrivita pentru cresterea partidul in ochii electoratului

Concret, liderii PSD au adoptat o strategie care nu iarta nicio categorie de electorat, de la elevi care nici nu au atins inca majoratul si pana la pensionari. Denumit ”De la om la om”, noul program politic vizeaza formarea activistilor de partid in grija carora va cadea ”sondarea, identificarea si analizarea problemelor cetateanului simplu”. Altfel spus, activistii PSD vor lua ”pulsul societatii” si vor identifica problemele cu rezolvari facile, contribuind astfel la lustruirea imaginii partidului pana la viitoarele alegeri. Munca activistilor va fi usurata de aparitia Cluburilor Social-Democrate, gandite sa functioneze ca ”o platforma de comunicare PSD – autoritati locale – categorii socio-profesionale”.

Considerate tinte principale in planul de actiune intocmit de pesedisti, Biserica, Armata, Jandarmeria si scoala vor si ele asaltate de social-democratii lansati intr-o adevarata cruciada de cucerire a romanilor.

author avatar
Simona Badulescu
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger