AcasăPoliticaPSD crapa pe la colturi

PSD crapa pe la colturi

Caderea ”baronilor” a bagat in vrie PSD, conferintele judetene organizate pentru alegerea unor noi conduceri transformandu-se in adevarate razboaie in unele filiale.

Daniel Savu si Vlad Cosma concureaza pentru conducerea PSD Prahova

Una dintre organizatiile ravasite de lupta interna pentru putere este cea din Prahova – filiala model a PSD pana la caderea ”baronului” Mircea Cozma. Odata scapati din mana, pesedistii prahoveni se bat acum ca chiorii pentru sefia filialei, principalii combatanti fiind senatorul Daniel Savu si deputatul Vlad Cosma – beizadeaua fostului lider. Iar cum loviturile sub centura sunt binevenite in orice batalie pentru ciolan, Daniel Savu l-a acuzat pe tanarul Cosma de inalta tradare – mai exact de incercarea crearii unui nou partid cu ajutorul bazei tehnico-materiale si umane a PSD Prahova. ”La inceputul anului 2015, mai multi colegi din PSD Prahova, sub coordonarea deputatului Vlad Cosma, au inceput sa stranga semnaturi pentru infiintarea unui nou partid. Chiar daca acest demers nu s-a finalizat efectiv, sunt convins ca pentru membrii PSD din Prahova ramane relevant gestul oportunist, de lipsa de atasament fata de PSD, al celor care astazi pozeaza in mari iubitori de PSD”, s-a straduit Savu sa puna magiun pe clanta lui Vlad Cosma.

Vlad Cosma

Nici la PSD Hunedoara lucrurile nu stau mai bine, chiar daca aici situatia este un pic diferita: liderul inlocuit cu cinci ani in urma, Florin Cazacu, este cel care vrea sa-si mature urmasul (Laurentiu Nistor, un adept al aripii Ponta) si sa revina in fruntea filialei. Miscare care, conform pesedistilor locali, are si sanse de reusita data fiind preluarea conducerii PSD de catre Liviu Dragnea.

[poll id=”1064″]

author avatar
Simona Badulescu
768 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger