AcasăPoliticaPropunerile lui Traian Basescu pentru dezbaterile Ponta - Iohannis

Propunerile lui Traian Basescu pentru dezbaterile Ponta – Iohannis

Victor Ponta si Klaus Iohannis, cei doi candidati ramasi in lupta pentru presedintia Romaniei, ar trebui sa aiba mai multe dezbateri in saptamana de dinaintea turului al doilea al alegerilor prezidentiale.

Cu toate acestea, echipele celor doi candidati nu au ajuns la un numitor comun, astfel ca, cel putin pentru moment, nu s-a stabilit nicio dezbatere.

Traian Basescu, inca presedintele Romaniei, a decis sa se implice personal in acest subiect. Basescu a facut mai multe propuneri, fiind convins ca cei doi candidati isi doresc sa se implice in dezbateri si ca dezbaterile sunt esentiale pentru democratie.

Basescu propune, printre altele, ca dezbaterile sa aiba loc la Palatul Cotroceni, in Sala Unirii sau in Sala de Spectacole, iar moderatorul sau moderatorii sa fie conveniti de cei doi candidati.

Pentru a-i asigura pe cei doi candidati ca vor avea libertate deplina in organizarea dezbaterilor, Traian Basescu a precizat ca nu se va afla in Palatul Cotroceni in perioada respectiva.

De asemenea, presedintele Romaniei propune ca suportul tehnic pentru dezbateri sa fie asigurat de Societata Romana de Televiziune si de Serviciul de Telecomunicatii Speciale si ii asigura pe cei doi candidati ca Palatul Cotroceni poate asigura semnal pentru minim 30 de televiziuni si ca se pot crea facilitati suplimentare.

author avatar
Cristi Ionita
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger