AcasăPoliticaPronuntarea in cazul contestatiei in anulare depuse de Iohannis, amanata

Pronuntarea in cazul contestatiei in anulare depuse de Iohannis, amanata

Seful statului mai are de asteptat trei saptamani pana sa afle daca isi poate recupera casa din centrul Sibiului. Si acest lucru in conditiile in care judecatorii brasoveni au decis, luni, amanarea pronuntarii in cazul contestatiei in anulare formulate, la finele anului 2015, de catre apararea legala a sotilor Iohannis.

Mai exact, pronuntarea in cazul contestatiei in anulare formulate in privinta deciziei definitive si irevocabile luate, pe date de 12 ale aceleiasi luni, de catre magistratii Curtii de Apel Brasov -care au respins recursul sotilor Iohannis, si au mentinut hotararea Tribunalului Brasov, luata in primavara lui 2014, in privinta  anularii unui contract de vanzare-cumparare a unui imobil nationalizat, situat in centrul istoric al orasului Sibiu – a fost amanata pentru data de 25 ianuarie.

Abia la acea data presedintele si sotia sa vor afla daca magistratii Curtii de Apel Brasov vor admite sau nu aceasta contestatie in anulare, o masura exceptionala de atacare a unei decizii judecatoresti.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger