AcasăPoliticaProgresistii lui Gabriel Oprea raman pe pozitie: UNPR nu se varsa in...

Progresistii lui Gabriel Oprea raman pe pozitie: UNPR nu se varsa in PSD

Progresistii nu vor sa stea la mana pesedistilor

UNPR va face parte  in continuare din alianta de centru-tanga, dar nu va fuziona cu PSD. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al formatiunii, deputatul Valeriu Steriu.

Progresistii nu vor sa stea la mana pesedistilor
Mugur Mihaescu isi incearca norocul in UNPR

Progresistii nu sunt dispusi sa renunte la independenta lor politica pentru a se intoarce sub comanda lui Victor Ponta. „Clarificarea” a fost facuta de Steriu, in cadrul unei intalniri cu filialele UNPR. Am aratat ceea ce inseamna in clipa de fata, parteneriatul in cadrul USL, parteneriatul in cadrul aliantei de centru-stanga pe care o avem cu PSD. Au fost mesaje foarte importante pentru ca, se stie, in urma cu circa doua luni a avut loc congresul PSD, multa lume astepta fuziunea si era nevoie sa clarificam. Suntem in continuare intr-o alianta de centru-stanga, chiar fara a face fuziunea. Fiecare partid, pe partea de stanga poate veni cu proiecte ale partidului, asa cum sunt cele prezentate de noi”, a explicat purtatorul de cuvant al UNPR.

Mugur Mihaescu a trecut in barca puterii

Dupa ce si-a incheiat socotelile cu Partidul Verde, unde a detinut pentru o perioada functia de presedinte executiv, Mugur Mihaescu s-a inscris in UNPR. Evident, actorul a trecut sub tacere aventura politico-ecologista din 2011. „Nu am crezut niciodata ca ma voi inscrie intr-un partid. (..) Mi-am zis ca s-ar putea sa mai fie o sansa sa gasesc ceea ce imi doresc. UNPR este un partid nou, care nu a avut timp sa se altereze si cred ca putem sa punem bazele unor proiecte comune care sa aduca bani in tara”, a declarat Mihaescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger