AcasăPoliticaProcurori eliberati din functie, prin decret, de catre seful statului

Procurori eliberati din functie, prin decret, de catre seful statului

Printre decretele semnate, in prima parte a zilei de luni, de catre seful statului, se numara si doua ale caror menire este eliberarea din functie a doi magistrati.

Motivele sunt, insa, diferite. In sensul ca unul vizeaza eliberarea din functie a unui procuror care a promit o condamnare definitiva, de la Instanta, in timp ce altul vine ca urmare a faptului ca un magistrat iese la pensie.

Astfel, conform Administratiei Prezidentiale, unul dintre decretele semnate de catre seful statului este cel privind „eliberarea din functia de procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Tulcea a domnului Victor Grigoras ca urmare a condamnarii definitive pentru savarsirea unei infractiuni”. Este vorba despre un fost procuror DIICOT Tulcea, care, recent, a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, pentru acuzatia de luare de mita.

Al doilea vizeaza eliberarea din functia de procuror a unui magistrat din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Vanju Mare, pe motive de pensionare.

382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger