AcasăPoliticaProcesul lui Miron Mitrea, la ultimul termen: Se poate intampla orice....

Procesul lui Miron Mitrea, la ultimul termen: Se poate intampla orice. Sper sa fiu achitat

Procesul in care este judecat Miron Mitrea s-a incheiat, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie ramanand in pronuntare, inainte de a anunta verdictul.

Fostul deputat social democrat, care si-a dat demisia din Parlament in urma cu doar cateva zile, a venit, vineri dimineata, la Curtea Suprema, unde a avut loc un nou termen- si ultimul- in procesul in care Mitrea este acuzat de DNA de coruptie. „Emotii nu am, dar se poate intampla orice. (…) Sper sa fiu achitat, sigur”, a declarat acesta, la iesirea de la ICCJ.

Fostul ministru al Transporturilor a dat de inteles, totodata, ca e foarte multumit de decizia pe care a luat-o recent, aceea de a se retrage din politica. „Nu comentez dosarul. (…) De-asta am iesit din politica, sa pot sa nu mai comentez ce se intampla in politica, nu? (…) Ma simt usurat pentru faptul ca am putut sa ies din politica”, a afirmat Mitrea.

Mai mult, Mitrea sustine ca e pregatit pentru orice decizie a judecatorilor in acest caz, inclusiv pentru varianta ca va fi condamnat. Intrebat in legatura cu acest aspect, fostul parlamentar a raspuns: „Iau in calcul orice”.

Va amintim ca, in prima instanta, mai precis in octombrie anul trecut, ex-ministrul a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, in acelasi dosar in care mai este acuzata si Irina Jianu, fosta sefa a Inspectoratului de Stat in Constructii.

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger