AcasăPoliticaProbleme tehnice sau tentativa de frauda la votul pentru sefia PDL? Udrea:...

Probleme tehnice sau tentativa de frauda la votul pentru sefia PDL? Udrea: Vreau sa clarific!

La scurt timp dupa ce a inceput procesul de votare in cadrul Conventiei Nationale a PDL s-au ivit si primele probleme. Unii delegati au constatat ca numele lor nu figureaza pe liste.

Probleme tehnice sau incercare de fraudare a votului din PDL? „O sa vedem daca sunt doar cazuri izolate sau se intampla la toate organizatiile”, a spus Udrea, dupa ce a aflat ca mai multi pedelisti din tara, sustinatori ai acesteia, nu se gasesc pe listele de vot sau se intampla ca numele lor sa fie trecut gresit.

„Important este sa nu avem niciun dubiu, procesul de vot sa mearga corect (…) nu cred ca este nevoie ca pe final sa existe dubii. Nu vreau sa comentez altfel, dar daca de la fiecare organizatie iei cate sapte-opt voturi, poti sa ai o eroare la vot de circa 500 de voturi, ceea ce e foarte mult. Vreau sa clarific, sunt oameni nemultumiti, nici nu conteaza cu cine voteaza”, a precizat Udrea, adaugand ca i s-a explicat ca au fost probleme cu calculatoarele.

Elena Udrea, Monica Macovei si Vasile Blaga candideaza la sefia PDL. In urma votului de sambata al celor 5.000 de delegati ai PDL, reuniti la Romexpo, in cadrul Conventiei Nationale Extraordinare, se va afla numele noului lider al partidului.

author avatar
eNational
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger