AcasăPoliticaPrioritatile lui Ciolos. Programul de guvernare al premierului desemnat are 13 pagini...

Prioritatile lui Ciolos. Programul de guvernare al premierului desemnat are 13 pagini (DOCUMENT)

La o zi dupa ce a anuntat lista propunerilor de specialisti cu care ar dori sa lucreze in urmatorul an, respectiv pana la alegerile din toamna lui 2016, in cazul in care Cabinetul sau primeste votul Legislativului, Dacian Ciolos a depus la Parlament si programul de guvernare.

O noua lege a Sanatatii, reformarea Invatamantului, astfel incat continutul ducational sa corespunda cerintelor de pe piata muncii, dar si alegeri transparente si digitalizarea, in regim de urgenta, a procesului electoral, precum continuarea luptei impotriva coruptiei si sustinerea independentei justitiei. Acestea ar fi doar cateva dintre prioritatile Cabinetului Ciolos, asa cum sunt trecute in cele 13 pagini ale programului de guvernare pe care primul-ministru desemnat l-a depus, in prima zi a saptamanii, la Parlament.

Pe aceeasi lista au fost trecute si intarirea parteneriatului strategic cu Statele Unite, dar si necesitatea de a avea un dialog constant cu societatea civila si cu reprezentantii mediului de afaceri, precum si adoptarea unui program national de consolidare a cladirilor cu risc seismic ridicat.

VEZI IN INTREGIME LISTA cu prioritatile premierului desemnat Ciolos AICI.

sursa foto: Facebook/Dacian Ciolos

author avatar
Cristina Stefan
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger