AcasăPoliticaPrintul Charles s-a intalnit cu presedintele Basescu, la Cotroceni

Printul Charles s-a intalnit cu presedintele Basescu, la Cotroceni

Aflat de cateva zile in Romania, sedere in timpul careia a vizitat mai multe zone din Transilvania, printul Charles al Marii Britanii s-a intalnit, sambata, cu seful statului, Traian Basescu, la Cotroceni.

Mostenitorul coroanei britanice si presedintele au discutat atat despre vizita in Romania a Altetei Sale Regale, seful statului multumindu-i printului, in cadrul intalnirii avute sambata, pentru prietenia pe care a aratat-o, in decursul ultimilor ani, Romaniei, precum si despre probleme de ordin politic. „In cadrul intrevederii s-a discutat si despre importanta acordata de domnul presedinte Traian Basescu pe durata mandatelor sale combaterii coruptiei si consolidarii statului de drept”, se mentioneaza in comunicatul Presedintiei.

La randul sau, Printul Charles a subliniat ca apreciaza caldura cu care este primit, de fiecare data cand se afla pe taram mioritic. De altfel, este stiut faptul ca fiul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii vine, de ani buni, in Romania, si ca detine mai multe proprietati in zone rurale din Transilvania.

Sursa foto: presidency.ro

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger