AcasăPoliticaPrincipesa Margareta, la Cotroceni. Intrevedere cu seful statului

Principesa Margareta, la Cotroceni. Intrevedere cu seful statului

Costodele Coroanei a fost in cursul acestei zile la Palatul Cotroceni, fiind primit de catre primul om in stat.

Despre prezenta Principesei Mostenitoare Margareta la sediul Presedintiei am aflat prin intermediul unui omunicat facut public din directia Biroului de Presa al Regelui Mihai. Intrevederea nu apare, pana la momentul de fata, cel putin, pe agenda publica a presedintelui, asa cum este ea prezentata pe site-ul oficial.

Cat despre subiectele aute in vedere in cadrul intrevederii de joi, de la Cotroceni, responsabilii de comunicare ai Familiei Regale au dezvaluit doar in linii mari cateva aspecte, fara sa intre in detaliu. Si anume, faptul ca presedintele Iohannis si Principesa Margareta „au discutat aspecte privind activitatea publica a Familiei Regale, precum si colaborarea cu autoritatile statului, in prezent si in viitor”.

Nu este prima oara cand Altesa Sa merge la Cotroceni, pentru a discuta cu Klaus Iohannis. Si in urma cu aproape un an, mai precis pe 16 martie, Principesa Margareta a stat la aceeasi masa a dialogului cu primul om in stat, discutia avand in vedere, printre altele, „aspecte legate de activitatea publica a Familiei Regale, in tara si in strainatate”, dupa cum se mentiona la momentul respectiv.

sursa foto: familiaregala.ro

author avatar
Cristina Stefan
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger