AcasăPoliticaPrimul termen in procesul lui Ponta, saptamana viitoare

Primul termen in procesul lui Ponta, saptamana viitoare

Victor Ponta

La o zi de cand DNA a trimis dosarul lui Victor Ponta in instanta, s-a aflat cand va avea loc si primul termen.

Victor Ponta

Astfel, cea dintai zi a saptamanii urmatoare va aduce deja un prim termen in care Ponta a fost trimis in judecata pentru coruptie. Dosarul a fost trimis Instantei Spreme, spre judecare, in cursul zilei de joi, iar in urma cu scurt timp s-a aflat ca primul termen de judecare a fost stabilit pentru luni, 21 septembrie, anunta Digi 24.

Va amintim ca tot in cursul zilei de vineri s-a aflat ca primului magistrat caruia i-a fost repartizat, aleatoriu, dosarul, spre analiza in Camera Preliminara, a formulat o cerere de abtinere, invocand ca motiv o incompatibilitate.Procurorii DNA il acuza pe Victor Ponta- in calitate de avocat – de fals in inscrisuri sub semnatura privata, spalare de bani si complicitate la evaziune fiscala, in dosarul „Rovinari-Turceni”, acelasi in care au mai fost deferiti justitiei si Dan Sova, fostul ministru PSD, dar si alte trei persoane.

Anuntul a venit in ziua in care mai multe televiziuni de stiri, citand surse judiciare, au vehiculat ideea ca in cazul premierului s-ar face o cercetare separata a suspiciunii de conflict de interese, pe care i-au adus-o procurorii DNA, intr-un nou dosar penal, disjuns din precedenta cauza. Aceasta informatie nu a fost, insa, confirmata nici de procurori si nici comentata, in vreun fel, de catre Victor Ponta.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger