AcasăPoliticaPrimul-ministru ar fi facut deja o nominalizare pentru sefia Ministerului Transporturilor

Primul-ministru ar fi facut deja o nominalizare pentru sefia Ministerului Transporturilor

La mai bine de o saptamana dupa ce social-democratul Ioan Rus, clujeanul care timp de aproximativ un an a detinut sefia Ministerului Transporturilor, si-a anuntat demisia, urmare a unei declaratii controversate, in privinta romanilor plecati la munca in strainatate, s-a aflat numele propunerii facute de catre seful Executivului pentru succesorul celui dintai la ocuparea fotoliului ministerial la MT.

Este vorba, conform unor surse citate de B1 Tv, despre un alt social-democrat, de aceasta data din Craiova. Mai precis despre Mihai Fifor, senator PSD de Dolj si, totodata lider al filialei craiovene a formatiunii conduse de catre premierul Ponta, liderul Partidului Social Democrat.

Aceasta nominalizare ar fi fost trimisa deja presedintelui, inca de vineri, anunta aceeasi sursa, insa pana la aceasta ora nu au venit confirmari pentru aceasta informatie aparuta pe surse, nici din partea Executivului, si nici a Palatului Cotroceni.

Fifor are 45 de ani si, pana ca numele sau sa fie vehiculat in randul propunerii pentru sefia Minsterului Transporturilor, a mai ocupat functia de secretar de stat in Ministerul de Interne, aflat sub conducerea vicepremierului Oprea.

Va amintim ca Ioan Rus a demisionat la o zi dupa ce a afirmat, intr-un interviu televizat, faptul ca, in cazul unor romani plecati la munca dincolo de granite, pot aparea situatii nedorite. „Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct: de banii astia, copiii se fac golani, iar nevasta-sa curva”, spunea fostul ministru.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger