AcasăPoliticaPrimarul Timisoarei, audiat la politie. Robu a explicat motivul

Primarul Timisoarei, audiat la politie. Robu a explicat motivul

In drumul spre primaria in fruntea careia se afla, liberalul Nicolae Robu a facut o oprire, in aceasta dimineata, la sediul Politiei Judetene Timis, unde a discutat mai bine de o ora cu oamenii legii, in privinta unui proiect de construcite a unei cladiri de birouri.

Edilul Robu nu a fost, insa, singurul care a venit la discutiile cu reprezentantii legii, in aceasta chestiune, ci au mai fost audiati si alti reprezentanti ai municipalitatii locale.

Daca la plecarea de la audieri Robu, lider al filialei Timis a PNL-ului, a ales sa nu dea foarte multe detalii cu privire la prezenta sa la sediul IPJ Timis, edilul liberal a oferit lamuriri in cadrul unei conferinte de presa, in care a explicat ce anume s-a intamplat in cadrul audierilor din aceasta dimineata.

Concret, Robu a declarat ca se fac cercetati in privinta unor plangeri penale formulate in legatura cu construirea unei cladiri de birouri din orasul de pe Bega, dar a afirmat ca nu au fost formulate acuzatii si ca nu stie daca vor mai exista si alte audieri in aceasta privinta.

„Sunt doua plangeri penale: o plangere din partea noastra (a primariei – n.r.) si o plangere penala (…) impotriva primariei (…). Se cerceteaza faptele si se va face lumina. (…) In momentul de fata, am fost chemati toti membrii comisiei de receptie, astazi cei din primarie, si alta data vor fi chemati si cei din afara, (…) pentru a da lamuriri privind ce s-a intamplat”, a explicat edilul Timisoarei in timpul respectivei conferinte.

sursa foto: Facebook/Nicolae Robu

author avatar
Cristina Stefan
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger