AcasăPoliticaPrimarul si vicele din Videle ajung in instanta

Primarul si vicele din Videle ajung in instanta

Actuala conducere din cadrul Primariei Videle va ajunge in fata instantei, in conditiile in care atat edilul, cat si viceprimarul localitatii teleormanene au fost trimisi in judecata de DNA, in acelasi dosar.

Din cate mentioneaza anchetatorii, primarul Nicolae Badanoiu a fost deferit justitiei – in stare de libertate- pentru complicitate la luare de mita, in timp ce ‘secundul sau’, mai exact viceprimarul Florin Marius Nedelcu, ajunge in instanta, sub control judiciar, avand in dreptul numelui sau acuzatia de luare de mita.

Trebuie spus ca in acest caz denuntator este un om de afaceri, de la care anchetatorii sustin ca vicele din Videle ar fi pretins o suma de bani. Dosarul a fost trimis Tribunalului Teleorman.

Totul are legatuta cu atribuirea unui contract cu finantare de la bugetul local, ce viza construirea unor terenuri de sport in orasul amintit, precizeaza procurorii, intr-un comunicat. „La inceputul lunii iulie 2015, inculpatul Nedelcu Florin Marius, in calitate de viceprimar al orasului Videle, a pretins initial suma de 45.000 lei de la un om de afaceri (denuntator in cauza), caruia i-a propus sa il sprijine in atribuirea unui contract finantat de la bugetul local pentru construirea unor terenuri de sport sintetice in orasul Videle”, precizeaza, printre altele, procurorii, care mentioneaza si ca pe 17 iulie „intre firma denuntatorului si primaria Videle a fost incheiat un contract de lucrari avand obiectul mentionat mai sus, documentul fiind semnat de viceprimarul Nedelcu Florin Marius, in calitate de reprezentant al Primariei Videle, conform intelegerii cu primarul Badanoiu Nicolae”.

author avatar
Cristina Stefan
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger